8 трика за красота, които ти позволяват да изключиш будилника сутрин

Всяка сутрин по време на работната седмица се изправям пред една гигантска главоблъсканица: Трябва ли да натисна бутона на будилника и да жертвам външния си вид, или „да лапна куршума” и да стана веднага така, че да съм сигурна, че ще изглеждам възможно най-добре.

Не се срамувам да призная, че бутонът за изключване на будилника печели по-голямата част от времето. Не, че някога съм ходила на работа с външен вид на скитник, просто жертвам сушенето на коса със сешора и поставяне на спирала всеки ден, ако това означава допълнително сън.

Просто обичам да спя. (Не мога да ви опиша колко.) Аз съм нощна птица, така че по- скоро ще остана до след полунощ, отколкото да стана от леглото, преди 7 часа сутринта. Винаги е било така и смея да твърдя, че винаги ще бъде.

Въпросният бутон е твърде примамлив за мен. Толкова обичам да го ударя и да заспя пак ! Той е точно там, дразни и ме измъчва с обещание за поне още 10 минути чуден сън.
Светът не е толкова ужасен, че да ме кара да избирам между това да съм отпочинала и да изглеждам супер.

Въведете тези трикове за красота. Славни, магически трикове за красота.

Чрез само няколко прости трика, всички ние можем да получим съня си и да завършим рутинната процедура за разкрасяване. Представям ви 8 трика, които ще ви позволят да хакнете бутона на будилника и да подремнете още малко сутринта.

1. Изкъпете се и оформете косата си през нощта.

Най-дългата част на сутрешното приготвяне определено е душа. Без съмнение. И не е съвсем социално приемливо да НЕ се къпете, така че трябва да се намери начин да накарате къпането да работи за вас.

С тази идея в главата си, започнете да се къпете през нощта. Все още ще имате енергията от през деня, но като допълнителен бонус, използвайки сапун и шампоан с лавандула можете да се отпуснете и да сте готови за добър нощен сън. И разбира се ако направите това, вие лесно си печелите поне 10 минути и удар на бутона на будилника.След душа, оформете косата си, за да спечелите още време от сутрешното си рутинно подготвяне.

2. Прическа на вълни е може би най-добрият ви залог.

Ако се опитате да изправите косата си преди лягане, вие просто ще се окажете с вдлъбнатини в задната част на главата, което не е най-красивата фризура. Но с плажни вълни в косата, това си е част от стайлинга! Плюс това всеки знае, че вълните са секси и елегантни, и най-вече могат лесно да се поддържат, докато спите.
За всички заблудени косми, които не попадат в прическата на сутринта, бързо докосване с машата на следващата сутрин ще оправи нещата за нула време.

3. Използвайте сух шампоан на следващата сутрин, за да освежите косата си за през деня.

Човече, има ли изобретение от по-решаващо значение за женски стайлинг от сухия шампоан? Това е дар от Господ.

В случай, че сте притеснена за косата си, която започва да изглежда мазна през деня с придобития нов навик на нощни душове, шприц (Spritz) на Батист (Batiste)- сух шампоан е всичко, което трябва да разсее тези опасения. И не забравяйте да си носите на работа а малък размер опаковка, предназначена за път , така че да може да освежите тези плажни вълни и през деня.

4. Слагайте маска през нощта, за да съкратите грижата за кожата сутринта.

След като сте си взели душ, опънете фризираната си коса с лента за главата и приложете за една нощ маска за лице. Само не забравяйте, че не всички маски са създадени еднакви, така че идентифицирайте вашия тип кожа – мазна, суха, комбинирана – и изберете съответната.

Когато се събудите на следващата сутрин, кожата ви ще бъде хидратирана и готова за нанасяне на грим след бърз скраб.

5. Използвайте опушен грим-сенки вместо очна линия или молив.

Старателно прилагане на очна линия (независимо от това дали е течна или молив) отнема твърде много координация , за да бъде първото нещо сутринта. Освен това, колко пъти сме прецаквали нашите линии, само за да се наложи да започнем всичко отначало?

Това е изтощително.

Вместо да губите времето си, използвайте сенките, които вече сте приложили с двойно предназначение. Просто вземете най-тъмния цвят в палитрата и го размажете в гънката на клепача към външния ъгъл на окото. Това ще послужи за около очен контур по същия начин , както очната линия го прави. Можете да използвате тъкан, плат за да коригирате линиите и разположите сенките на правилните места.

6. Използвайте разширители за мигли, така че да не се налага да носите и ползвате спирала.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Целият смисъл на спиралата е да направи миглите ви да изглеждат дълги, плътни и бляскави. Но прилагането на спирала е – простете ми езика – просто трън в задника.

Спестете си главоболието и използвайте обучени професионалисти в салон , за да ви поставят комплект разширители за мигли . Ще трябва само да се докоснете до тях на всеки три до четири седмици, и дори половин комплект ще направи миглите ви толкова плътни, че можете да кажете сбогом на спиралата. Поставянето и махането й е изтощително.

7. Нанесете BB крем, вместо да използвате коректор и фон дьо тен.

ББ Кремовете (балсам-фон дьо тен) са абсолютен ПОДАРЪК за всяка жена, която търси да съкрати процеса на разкрасяването. Те са са основният продукт – всичко-в-едно за кожата. Те хидратират , защитават кожата от слънцето и действат като коректор и фон дьо тен. Просто намери подходящия нюанс и приложи с пръсти.
Съвет: Не купувайте модел с гъба / четка- апликатор за въвеждане на BB крем. (Ще загубите времето си и голяма част от продукта, когато се просмуче в апликатора .)

8. Купете си комбинация от оцветител за устни и бузи едновременно.

Както можете да видите, ключът към по-доброто утро се крие в закупуване на многофункционални продукти. Същото важи и за един продукт, който може да оцвети и бузите ви (руж ефект) и устните ви (като червило).
С времето, което спестявате с тези козметични трикове, можете да натиснете бутона на будилника за изключване, да дремнете още малко и дори да закусите.