9 навика на истинския джентълмен, които карат жените да се разтапят

Като жени, ние се подготвяме за най-лошото, затова процедираме с пълно внимание през първите няколко месеца. Правим го, за да не станем жертва на прелюбодействащ сценарии, в който толкова много мъже участват.

Има и моменти в които си отдъхваме – моменти, в които срещаме истински джентълмен. Те преливат от кавалерство дори и с най-малките си жестове и ни напомнят, че все още има добри мъже. Въпреки слуховете – кавалерството не е мъртво.

Ето и 9 ежедневни жеста на мъжете, които го доказват:

1. Отварянето на врати

Мъж, който отделя време да заобиколи и да отвори врата на колата за вас, си струва, а да не говорим, че е необходимост през студените зимни дни. Разпознавайте и оценявайте мъж, който поставя комфорта си на заден план дори и за няколко секунди.

2. Запазва последната хапка храна

Казват, че любовта на мъжете минава през стомаха. Когато остави последната хапка за вас, това буквално значи, че ви харесва много повече от което и ястие да стои пред него.

3. Прекарва време със семейството ви

Мъж, който се интересува от бебешките ви снимки, учи малкия ви брат как да рита топка и прави комплименти на готварските умения на майка ви е мъж, който трябва да пазите. Това са малки жестове, които говорят много за неговите намерения.

4. Гледа женски филми с вас

Когато мъж доброволно се подлага и издържа да изгледа цял „женски“ филм, защото знае, че ще ви хареса, получава много бонус точки. (Дори повече, ако го прави без да се оплаква или иска нещо в замяна)

5. Подарява ви цветя

Не, не говоря за скъпия букет, който ви е подарил на Свети Валентин. Говоря за обикновения букет, който е купил от супермаркета, защото се е сетил за вас. Има нещо в неочакваните изненади с цветя, което кара момичетата да се усмихват.

6. Върви извън тротоара

Първият път, когато някой направи това, може би ще сте объркани. Ще започнете да се питате защо предните ви приятели не са поставяли вашата безопасност на първо място и не са ходили отстрани на тротоара, за да можете да бъдете максимално защитени. Не е задължително, но определено е хубаво да имате такъв приятел.

7. Целува ви по челото

Да, ако си мислите, че се срещате с някой и той го направи – това може да е знак, че ви приема просто като приятел. В случай, обаче, че сте в дългосрочна връзка и приятелят ви го направи – това е малък жест, който може да ви накара да се чувствате обожавани.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

8. Пълни резервоара на колата ви

Точно като вървенето извън тротоара, този жест може би ще ви озадачи първият път, когато го направи. Това е индикация на мъж, който е бил отгледан правилно, което винаги е желана изненада.

9. Помага ви да си облечете якето

Жените са напълно способни сами да си обличат якето, но това не е въпрос на способност. Джентълменско и мило е, когато имате някой, който да ви държи якето и да предлага своето, когато ви е студено.

Това са малки начини, по които мъжете показват, че ги е грижа – по същият начин както жените имат инстинкта да се грижат за тези, които обичат. Кавалерството не е мъртво; мъжете могат да бъдат модерни рицари в лъскави доспехи. Просто трябва да се научите да разпознавате малките, но значими жестове.