9 урока по любов за цял живот

Питали ли сте се какво всъщност е любовта? А чувствали ли сте я истински? За съжаление това е темата, за която няма учебници и няма кой да ни научи кое е правилно, за да не сгрешим.

Казват,че любовта е чувството, което си почувствал, когато чувстваш чувството, което никога до сега не си чувствал. Но пак не можем да имаме точна представа за любовта. Оказва се,че ние сами трябва да разгадаем и научим този така интересен и засягащ всеки един човек урок. За целта, ето няколко съвета.

В никакъв случай не показвайте несигурността си! Ние жените сме доста суетни и имаме лошият навик постоянно да намираме проблеми във външния си вид. Това може да ни изиграе лоша шега, защото когато постоянно натякваме на партньора си кое не ни е наред, в крайна сметка той ще повярва точно на това. Лошо нали?

3. Не допускайте да зарежете приятел заради мъж. Тази грешка се допуска доста често. Мъжете умеят така силно да ви омаят,че за момент си казвате “Ето го принца на бял кон“. Приятелите са най-близките до нас и ни познават от всяка наша страна добра и лоша. Те са подкрепа на която можете да разчитате винаги, така че не си струва да зарежете приятел заради новата си най-вероятно моментна любов.
 10 урока по любов за цял живот
4. Това, че обичаш да правиш секс не значи че си мръсница! Секса е нужда от която има всеки човек.Това, че ти се прави секс в никакъв случай не означава, че си мръсница. Напротив,  доста мъже харесват по “активните“ жени. А в това няма нищо лошо.

5. Външността лъже. Харесваш го на снимка, а всъщност е кръгла нула. Няма нищо лошо да имате връзка, но първо се запитай има ли смисъл да започваш нещо, което просто е обречено.

6. Заслужавате да сте обичани. Има една много вярна и истиска приказка: “Обичай себе си за да те обичат и другите!“. Приеми фактът, че си достойна за любов и нищо и никой не може да промени това. Така ще си позволиш да отвориш съзнанието си и ще промениш живота си за секунди.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

7. Прави неща които обичаш. Много е важно всеки човек да има хобита. Няма значение дали имаш връзка или си сама. Ако имаш връзка, хобитата ще поддържат разнообразието в нея. А, ако си необвързана, те ще ти помогнат да създадеш нови приятелства.

8. Любовта е уязвимост. Ако решиш че искаш да се влюбиш това означава да отвориш на 100% сърцето си. Това е и големия риск който трябва да поемеш ако мислиш,че момента е настъпил и човека се е появил. Не е изключено да се разочароваш и да бъдеш наранена.

9. Не приемай всеки мъж за потенциално гадже. Мъжете имат нещо като шесто чувство.Те усещат намерението ти за това не оставяй да си мислят,че имаш спешна нужда от мъж.