Агресията на Цуни и към кого е насочил нож

Цветелин Маринов – Цуни очевидно е заплаха за съквартирантите!

Земеделецът милионер Цветелин Маринов – Цуни беше сред най-номинираните съквартиранти във Вип Брадър 2017 снощи. Де факто той ще се бори за оставането си в Къщата в понеделник, наред само с още двама. И това са Мегз и шеф Петров.

Ако Миглена Каканашева и Великия везир се впускат единствено в словесни атаки обаче, то Цуни тотално е преминал границите. Дори и на основното правило на Биг Брадър, а именно без физическо посегателство под покрива на Нови хан.

Странно как Цветелин Маринов се намира още в Къщата при положение, че само чудо му е попречило да направи белята. Днес ще станем свидетели на невиждана агресия и чудовищни кадри в дейли епизода.

Ще видим как само преди ден Цуни е грабнал един огромен нож и е хукнал да реже дрехите на Мегз. Причината я знаем – отказът й от мисията на тибетските монаси, в която Миглена отказа да носи едни и същи дрехи няколко дни.

Това ли обаче е причина един мъж да грабне нож и да се насочи сращу нея и личните й вещи. Лошото е, че Цветелин не се е ограничил единствено до това. Той на няколко пъти е изригнал срещу Сашка Васева, горе-долу по същите причини.

А самият шеф Петров заяви открито пред Големия брат и пред цяла България, че не може да контролира Цуни и реално се страхува от него физически. Толкова, че дори денонощната охрана няма да успее да им помогне на секундата следващия път.

„Знам, че има охрана, знам, че е 24 часа. Но вие не знаете колко бърз е този човек и какви неочаквани реакции има. Да, страхувам се от него. А след вчерашните му изстъпления смятам, че всички тук се страхуват“, заяви шеф Петров и бе подкрепен от останалите.

Източник: kliuki.bg