Академия за мръсници: Подлуди го от желание с тези 5 горещи пози! (СНИМКИ)

 Сексът с любимия човек е едно от най-приятните и носещи наслада удоволствия на света. Но, ако сте били от дълго време заедно, има вероятност сексът да се е превърнал в рутина.

Ако искаш да върнеш страстта във връзката ви, опитай тези 5 пози:

XXXL Филм

 

При тази поза ти се наслаждаваш на позицията с надмощието, а той – на това, че му доставят удоволствие.

КАК СЕ ПРАВИ:

Партньорът ляга по гръб, а след това ти го възсядаш с лице, сочещо към ходилата му, като отпускаш крака си назад към раменете му, а торсът ти е отпуснат между краката му. Твоите и неговите крака трябва да образуват Х-образна форма. Сега започни да движиш таза си назад-напред или нагоре-надолу.

ВИЗУАЛНИ ЛУДОРИИ

 

И двамата имате страхотна първокласна гледка към начина, по който се сливате в едно цяло. Възбуждащо, нали?

КАК СЕ ПРАВИ:

Легни на една страна, като се облегнеш на едната си ръка. Единият ти крак  трябва да е протегнат на пода, а другият – във въздуха. Партньорът ти възсяда долния ти крак и влиза в теб, а ти облягаш горния си крак на рамото му.

РОКЕНДРОЛ

 

Вие сте буквално тет-а-тет, така че устните, лицето и шията ти са изцяло на негово разположение.

КАК СЕ ПРАВИ: 

Ти лягаш по гръб с вдигнати колене до брадичката. След като партньорът ти проникне в теб, отпусни прасци на раменете му. Дръж се за бедрата му за опора, докато той те е хванал за задните части.

РАЙСКО ПРЪСКАЛО

 

Докато ти се наслаждаваш на водната струя, която възбужда всички възможни твои страстни точки, гаджето ти има страхотен достъп до G-точката ти

КАК СЕ ПРАВИ:

Застани на колене на пода в банята (ако имаш вана още по-добре), с лице към крановете (душът трябва да е подвижен). Наведи се напред и се облегни на стената, за да запазиш равновесие. Партньорът ти коленичи зад теб. Докато той се движи в теб, ти насочваш струята на душа между бедрата си.

ГОРЕЩИ ТРЕНИРОВКИ

 

 

Забавен начин за изгаряне на калории, нали?

КАК СЕ ПРАВИ: 

Той сяда на пода, като се навежда назад. Постави стол между краката му, седни на него и постави прасците си на раменете на твоя човек. Хвани предния край на стола и се плъзни върху гаджето си. Той ще трябва да повдигне бедрата си, за да те посрещне.