Ако той прави тези 5 неща още в началото на връзката, бягай надалече!

Много от нас са разочаровани от дългите, безсмислени връзки, които само са ни изгубили времето. Повечето мъже се държат перфектно в началото на връзката, а когато видим другото им аз, вече е късно, защото сме вложили емоции, доверие, енергия.

Ако не желаете вашият привидно съвършен принц да се превърне в бедствие в бъдеше, вижте  предупредителните знаци, за които трябва да сте нащрек още от самото начало:

1. Твърде много драма в началото означава… несъвместимост

 

Ако забележете още в началото на връзката ви, че вашият партньор се  държи необичайно – обсебва ви, спори с вас, показва признаци на ревност и желание да ви притежава, то всичко това може да се влоши с времето. Страстните връзки са вълнуващи, но обикновено вървят ръка за ръка с постоянни скандали и трудна комуникации.

2. Мъжът още в началото на връзката ви има финансови проблеми

Може да звучи малко меркантилно, но ако мъжът още при първите ви няколко срещи ви е споделил, че има интерес към хазартните игри или има заеми/кредити за погасяване, които дори  не знае как ще погаси, то е време да се сбогувате. Повярвайте, последното, което искате е да изплащате чужди заеми.

3. Мъжът има проблеми с мама

Не се притеснявайте да попитате любимия си за семейните му отношения още в началото на вашата връзка. Задайте невинния върпос: „Разкажи ми за твоето семейство, за родителите си, имаш ли братя и сестри и т.н.?“ Реакцията на мъжа ще ви разкрие много неща, които трябва да знаете. Ако той говори топло за близките си, това е добре, но ако говори с отвращение – бъдете нащрек.

4. Мъжът има проблем с бившата си

Често се случва, срещате страхотно момче, излизате, хлътвате и тогава разбирате за НЕЯ. Ако новата ви изгора постоянно говори за бившата си приятелка, то не я е преживял. Но ако започне и да злослови за нея или прехвърля цялата отговорност за краха на предишните си отношения на експоловинката си, то той е глупак, а ти нямаш нужда от какъв мъж в живота си!

5. Той се опитва да ви контролира

Ако любимият ви държи все той да планира къде да се срещате и какво да правите, без да се консултира с вашето мнение, трябва да си имате едно наум. Не е добре нещата между вас да се случват само според неговия план и особено внимавайте, ако той се изнервя ако нещо не стане според този план. Това значи, че той е твърде контролиращ човек и вместо партньор у дома, ще си имате шеф.