Албена Вулева пребивана жестоко от първия си мъж! (Смразяващи подробности за тормоза, който й налагал 40-годишният чичко)

В невинна 19-годишна възраст Албена Вулева е сключила брак с мъж тиранин и любовта им била ала „Лолита“. Именно лошият първи избор за съпруг обаче е накарал устатата блондинка да избере своето верою „сама“ до края на живота й, пише HotArena.

Бившата водеща на „Сигнално жълто“ не иска и да си помисля за семейство, след като още на млади години разбрала какво е ежедневна мъка и тегоба. Едва 19-годишна, Вулева сключва брак с мъж, по-голям от нея с цели 20 години.

С Валери Вулев, чиято фамилия журналистката прославя с хапливите си коментари и обиди в ефира на СКАТ, тя се запознава на студентско парти и аферата им за една нощ се превръща в кошмарен брак.

Още в деня на сватбата обаче Албена Вулева съжалила тежко за бялата рокля. През първите няколко седмици на брака си тя узнала на свой гръб човек как може да промени характера си. Любвеобилният й мил Валери набързо показал и другата си страна.

Той започнал да посяга редовно към чашката, негодувал за реда в семейното гнездо, вдигал ръка срещу Вулева и недоволствал от постоянната опека на Захажаева в дома им, заради което веднъж, на пияна глава, я изгонил и й забранил всякакви контакти с дъщеря й.

Албена обаче не е от жените, които ще се смирят или ще останат длъжни някому и именно поради тази причина драмата вкъщи се задълбочила. На всеки шамар тя отговаряла с обида, а в допълнение и тотално абдикирала от домакински задължения.

Един ден Валери й събрал багажа и я изгонил позорно от жилището си, пращайки я при Захажаева посинена от бой. Разлъката им за всеобща жалост не била скоротечна, тъй като мудната съдебна система ги срещала по време на бракоразводното им дело цели 2 години, пише „Таблоид“.