Алекс Арабаджиева: Нямам нерви да чета, не се залежавам

„Чета много психология, общо взето, въпреки че, честно казано, няма да си кривя душата, не съм много по книгите“, заяви Александра Арабаджиева-Стайкова.

„И то от гледна точка на това, че нямам нерви да ги чета, смисъл, никога не се залежавам и по-скоро даже не намирам такова време, но ако чета, чета за психология.

Много интересна тема ми е това, смятам даже да запиша психология, но не ми остава време. Обичам да анализирам хората“, каза пред bTV дъщерята на Ветко и Маринела Арабаджиеви.

Тя смята, че повечето отговори за себе си ги е намерила. Призна, че често се чувства неразбрана – хората не разбират нейната емоционалност.

По повод преустройствата в семейния им хотел „Маринела“ („Японския“) в София и обществените критики, Александра обясни, че ги е приела много тежко и това са били преки нападки срещу родителите й, които не са ги заслужили по никакъв начин.

Наследницата на Арабаджиеви работи в хотела, но няма определена позиция – занимава се с всичко. Тя обаче не ходи на работа всеки ден, защото тренира отново конна езда – голямата й страст, донесла й награди от международни състезания. Заплатата й е тайна, но „не е толкова висока“.

„Не съм си я заслужила да е толкова висока“, пошегува се тя.

По думите й изобщо не се чувства глезена и е запозната с тежкия живот на българите и това я разстройва, въпреки че не се е сблъсквала с него от първа ръка, защото е живяла дълго време в Гърция и Германия.

Дъщерята на Ветко и Маринела е категорична, че не е срамно да имаш възможности, защото това значи, че си се борил и си постигнал нещо.

„Боря се семейството ми да е добре. Не се боря за нищо материално. Аз съм по-различна, мен ме влекат други неща“, коментира тя.

За нея по-важно от семейството й няма и на него посвещава цялото си свободно време. Алекс има 4-годишна дъщеря Анабел от съпруга си Стайко Стайков, син на бизнесмена Миньо Стайков. Двамата се ожениха през 2011 г.

Тя сподели, че е имало време, когато родителите й са се притеснявали за живота на трите си деца и са им назначили охрана. Сега няма „точно охрана“, а шофьор, който й помага.

За себе си сподели още, че се интересува от зодии, харесва татуировките си.