Алфредо: Подкрепях Мегз, защото всички я нападаха

Танцьорът Алфредо Торес, който напусна къщата на VIP Brother снощи дни преди рождения си ден, разказа как се е чувствал сред съквартирантите.

Алфредо бе номиниран и съответно изгонен от Къщата, като мотивите на повечето випове бяха, че той не е достатъчно активен, прекалено е позитивен и не взима страна в безкрайните конфликти, които се заформят ежедневно в риалитито.

„Езиковата бариера не е била причина. Имах комуникация с всички съквартиранти. Може би е въпрос на характер“, сподели кубинецът, който от години живее в България по време на гостуването си при Гала.

Той разтълкува отношението към него, като коментира, че „в България всеки участва постоянно в конфликт, а аз не мога. Никога не съм бил негативен„.

Причината да се опита да избяга от къщата били постоянните конфронтации. „Видях безкрайна агресия и в един момент си казах: Няма да остана тук с тази агресия“ допълва усмихнатият танцьор.

Той обоснова и положителното си отношение и подкрепата си към Миглена Каканашева-Мегз, която е един от съквартирантите, които най-често са забъркани и са в дъното на конфликтите.

„Харесва ми как се представя, защото има собствено мнение, характер. Може би понякога прекалява малко, но това е тя“, каза Алфредо и допълни, Мегз има мечта и всички я атакуват безкрайно.

В предаването той гостува с най-големия си син, който каза, че е бил изненадан от рязката реакция на баща си и избухването му преди бягството, което не било типично за него.