Алфредо Торес избяга от Къщата, Биг Брадър смаза съквартирантите! (видео)

Алфледо Торес избяга от Къщата на Вип Брадър!

Тази вечер във Вип Брадър 2017 ще се случи прецедент. Нещо нечувано и невиждано за нито един от сезонита досега. Алфредо Торес ще избяга от Къщата в Нови хан и нищо няма да е в състояние да го спре.

Шоколадовият добряк не издържа повече на ужаса около себе си и директно излиза от Вип Брадър през капандурата на покрива. Цуни вика след него и прави всичко възможно да го спре, но танцьорът действа.

Алфредо Торес не се вълнува нито от камерите, нито от охраната около Къщата, той просто иска да се махне час по-скоро от тази лудница. Дали Торес ще напусне шоуто или Биг Брадър ще успее да го вразуми. А няма ли като наказание за действията му самият Голям брат да се намеси и да го изгони – това ще видим ако проследим епизода довечера.

А сега да се върнем на причината за решението на Алфредо. Тя е кошмарното наказание, с което Вип Брадър буквално смачква съквартирантите. Цялата къща остава без ток, а всички випове губят багажа си.

И всичко това единствено и само заради Мегз, която не може да пребори егоизма и тщеславието си. И да изкара два дни без безценните си парцалки. На практика дизайнерката обрича на ад съквартирантите, като дори самата Маргарита Хранова изригва.

„Има Господ! Той гледа и ще ти се върне всичко“, изкрещява й естрадната легенда и затръшва вратата на Къщата зад себе си. Гледайте довечера и ще видите още много неща.

Източник: kliuki.bg