Алисия изригна: Плащам си за всичко сама! | Gossips.BG

Алисия изригна: Плащам си за всичко сама!

Алисия избуха с доста сладурски пост в социалната мрежа и успя да разплаче от смях всичките си последователи. Талантливата певица написа „Разглезете ме с лоялност, аз мога и сама да сефинансирам“.

Не е ясно към кого е отправено това послание, но най-простите сметки показват, че нейните хонорари стигат само за ръчно изработените от Бай Данчо обувки.

Алисия винаги е търсила и е имала връзки с богати любовници. Нека се върнем във времето, когато тя спеше с Християн Гущеров, който и плащаше клиповете. Да припомним и издръжката от 2000 лева, която Валери Божинов всеки месец й плаща. Малко след като Ники Михайлов скъса джоба и затъна в дългове Алисия му би шута и дори не иска да чуе за него.

Преди да забие поредния милионер и да се фука със скъпи очила и чанти, тя беше сред редовните клиенти на Бай Данчо, който я превърна в „Модна икона“.

Алисия никога не пропуска възможността да се похвали пред феновете си с най-новите си покупки. Скоро ги зарадва с кадър, на който е със супер скъпарски очила на „Диор“. За 8-ми март на китката й грейна часовник за 14 бона, изработен от 18-каратово злато и инкрустиран с 30 диаманта. Все скъпи играчки, но купени с чужди пари.

Самата Алисия изпада в противоречие, защото винаги е казвала, че не робува на скъпи вещи и марки. Може да е било така в миналото, но сега като има кой да й ги купува, няма да ги върне.

Е, сами преценете от какво има нужда Алисия – от лоялност или от сериозни финансови инжекции. А това, че ще се финансира сама, са приказки от 1001 нощ.

Източник:hotarena.net