Алисия с херпес (СНИМКИ) | Gossips.BG

Алисия с херпес (СНИМКИ)

Алисия не пропуска случай да се заяде с бившия си Ники Михайлов. Певицата уж е щастлива в момента, но при всяка удобна възможност пуска отровни стрелички по вратаря, видя HotArena

„Не си губи времето да се ядосваш за неща, които не можеш да промениш“, написа изпълнителката в профила си в социалните мрежи. Тези дни, според феновете й, са камък в градината на бившия й, известен с шавливия си нрав.

Публична тайна е, че Михайлов-младши така и не се научи да бъде верен на звездата на Ара и й слагаше рога с всяка по-засукана златотърсачка. Ася се надяваше, че той ще се промени и затова му даваше нови и нови шансове, но в крайна сметка й писна.

И реши да помисли и за себе си и да спре да се нерви с неверния вратар. Мислейки за емоционалното си здраве обаче, Алисия явно не може да се погрижи едновременно и за външния си вид.

На повече фотоси на певицата ясно си личи, че с програми за корекции е заличила тъмните кръгове под очите си, но е пропуснала нещо доста по-значително и неприятно – херпес на долната устна!

Както знаем, тези неприятни и досадни израстъци се появяват предимно от стрес, така че Алисия явно не е е отървала напълно от призраците от миналото, който още й стъжняват живота и карат другите да я гледат с погнуса

Източник: hotarena.net