Алисия утешава Христина, след като Лазгин й би шута (Разкрития)

Алисия се доказа като вярна приятелка. Тя не се отделя от бившата приятелка на Благо Джизъса -Христина Витанова, и след краха на поредната й връзка, пише HotArena.

Наскоро стана ясно, че бившата гимнастичка се е разделила с бизнесмена Лазгин Маджид.Причината е до болка позната на Христина – изневяра на любимия. Нещо, което преди време сложи край и на връзката с бащата на двете й деца – Благой Георгиев. Този път Витанова била още по-наранена, защото вярвала, че най-накрая е намерила мъжа на живота си.

В този труден момент Алисия е плътно до приятелката си и прави всичко възможно да й помогне да се справи със ситуацията. За да може Христина да забрави за неприятностите си, двете грабнаха децата и заминаха на почивка заедно. Те избраха за целта слънчева Испания, където температурите все още са летни. С тях е и още една приятелка с детето си, пише „България днес“.

Компанията се настани в баровски хотел в Барселона от веригата „Мариот“. Той се намира до самия бряг на морето. Освен това е съвсем близо до историческия център на града, Музея Гава и Ботаническата градина. Недалеч е и друга забележителност на столицата на Каталуния – археологическият парк Минас де Гава. Нощувката на вечер им излиза по около 250 евро на стая.

За да поглезят децата си, дружките ги заведоха до новооткрития „Ферариленд“ в Порт Авентура. Именно фактът, че и Алисия, и Христина се отбелязаха по едно и също време от увеселителния парк, ги издаде, че са заедно. В атракциона малчуганите се порадваха на най-високото увеселително влакче в Европа, което се качва на 112 м. То е и едно от от най-бързите в света.

Преди да заминат за Испания, Алисия и Христина отново бяха неразделни. Всеки ден те си спретваха походи в гората, с които се разсейваха от напрежението покрай поредната провалена връзка на бившата гимнастичка. Няколко пъти излязоха и с приятелки.