Алисия в депресия заради годините си (Певицата отказва да признае на колко е)

Алисия е в депресия, че остарява.

Тя не иска да приеме факта, че вече е на 35 и дори отказа да празнува последния си юбилей. Певицата даже скри рождената си дата – 1 март, от страницата си във фейсбук, за да избегне честитките.

Въпреки мерките, които взе, феновете й не пропуснаха да й отправят благопожелания за ЧРД в социалната интернет мрежа. Постингите им обаче Алисия подмина с мълчание – все едно не се касаят за нея.

Затова и във фолк средите тръгна мълва, че вакарелската изпълнителка не харесва възрастта си и ще се опита да крие истинските си години досущ като Лили Иванова

В навечерието на 35-ия си рожден ден Ася заминала в чужбина. Тя вярвала, че ако прекара дните преди юбилея си на екзотични плажове далеч от България, ще пребори по-лесно депресията от остаряването си и ще излезе от сатурновата дупка, в която е изпаднала. Според запознати задграничната си ваканция чалга дивата прекарала с последния си любовник.

Певицата предизвика и куп коментари на едно от последните си участия. Фолк звездата надяна фанела на култовата хеви метъл група „Металика”. Алисия въртя кючеци в клуба, а на гърдите й се подрусваше надписът „Kill ‘em all“ – заглавието на дебютния албум на US рокаджиите. „Цонко Цонев сигурно ще получи инфаркт, ако я види”, коментираха присъствали на сценката, предават от Уикенд.