Ами сега? Да се върнете ли при бившия ?

Ако сте се разделяли с човек, когото обичате, знаете, че следва доста тежък период. Тогава се борите с егото, навиците, болката и в даден момент вероятно се питате: Трябваше ли изобщо да се разделяме? Дали да не се върна при него?

Някои казват, че затворената страница трябва да си остане такава. Но други вярват във втория шанс. Истината зависи от ситуацията и от самите вас, пише Тялото.бг. Ето какво ще ви помогне да вземете решение, ако се колебаете в тази насока.

Каква е причината за раздялата?

Има причини, които може да преразгледате и такива, които не са за пренебрегване (паралелна бременна приятелка; появила се съпруга, системни изневери, побои и т. н.), ако сте имали разногласия за мястото на живеене, бита ви и т. н. може и да стигнете до компромис и да опитате отново.

От колко време сте разделени?

Времето лекува всичко и дори в началото на раздялата да ви се струва, че светът е свършил, след няколко месеца няма да е така. Колкото повече време минава, толкова по-малък е шансът да се съберете.

Как точно приключи връзката ви?

Начинът е определящ. Ако той ви е зарязал със есемес или в социалната мрежа, то изобщо не си струва дори да мислите за повторно събиране. Очевидно този човек не ви уважава изобщо.

Колко сериозна е била връзката ви?

Ако сте били заедно години и сте инвестирали много в тези отношения, логично ще ви е много по-трудно да затворите страницата. Но ако става въпрос за млада връзка…

Можете ли да си простите?

Монетата има две страни и за да не ви е потръгнала връзката, със сигурност причините са и у двама ви. Ако можете да седнете, да говорите спокойно и да си простите един друг грешките, това е важна крачка към това да се съберете отново.