Ана-Мария от „София-ден и нощ“ иска да е новата Николета

Ана-Мария Чернева-неустоимата красавица от риалити сериала „София – ден и нощ“, е сред претендентките за конкурса Мис Плеймейт.

Тя ще се бори за да бъде новата Николета в компанията на още 12 момичета. Сред тях има майка на две деца, която наскоро се е разделила с баща им и е решила да започне на чисто, а първата стъпка в новия й живот е участието в конкурса. Той отново се организира от Любен Дилов-син и Христо Сираков, които го менажират от миналата година.

В тазгодишното издание на събитието участничките са на възраст между 18 и 30 години, но сред тях присъстват не само традиционните танцьорки, но и бизнесдами. Редом до Чернева в състезанието ще се включат поетеса и собственичка на стрелбище. Една от изкусителките пък се занимава с астрономия, а друга ще се бори с периодичните си паник атаки. След представянето си претендентките за титлата ще организират лични кампании, които ще се представят в телевизионни предавания. Гласуването за актуалната Мис Плеймейт ще става онлайн на сайта playboy. bg до 29 ноември, а победителката ще бъде окичена с почетната лента през декември.

Ана-Мария не е първата звезда от „София – ден и нощ“, която си пробва късмета в конкурса. Бояна Генова, която се подвизава в сериала като Стефания, е участничка от предишно издание на Мис Плеймейт. Тя е известна и като Малкото коте на Валери Божинов, което разпространи личен чат с футболиста и даде старт на култови шеги по негов адрес. Актуалната Мис Плеймейт е Маги Бадер, която трябваше да влезе в къщата на Големия брат този сезон.

Продуцентите се отказали от услугите й в последния момент.