Андреа го заби на Галена : Преслава, ти винаги ще си номер 1! Вижте с кой любовник Преси празнува рождения си ден | Gossips.BG image 2

Андреа го заби на Галена : Преслава, ти винаги ще си номер 1! Вижте с кой любовник Преси празнува рождения си ден

Вчера Преслава отпразнува 32-ия си рожден ден с шумно парти, а Андреа я трогна с милото си послание, разбра HotArena.

Андреа за пореден път се доказа като истински приятел и поздрави публично колежката си и близка дружка Преслава. Половинката на Кубрат Пулев пожела на рожденичката винаги да е номер 1, както сега. В тези нейни думи някои заподозряха препратка към скандала, който се разрази преди месеци около наградите на Планета.

След тях Галена и Преслава спряха да си общуват, скарани заради приза Певица на годината, а вчера Андреа демонстрира, че е на страната на Преси и споделя мнението, че наградата й си е напълно заслужена. Напук на коментарите и в името на дългогодишното им приятелство, Андреа и рожденичката се впуснаха в луд купон до зори.

Двете се забавляваха в чест на Преслава в компанията на един от нейните любовници – Фики.Както HotArena писа първа преди време, синът на Тони Стораро и кака му Преси изживяват бурна връзка, която явно все още е факт напук на всички слухове за различни забежки на изпълнителката на “На тебе не отказвам”. Дори се заговори, че двамата са заживяли заедно в дома на певицата. В последно време те гледат да се пазят от медийното внимание, но е явно, чеима страст между тях.

От снимките и видеото от купона става ясно, че той е бил на ниво, а по палавите погледи, които Фики хвърля на рожденичката, можем само да предполагаме какъв е бил неговият подарък за нея.