Андреа като холивудска звезда във видеото към новата си песен! Готви международен хит с Akcent (Виж първите кадри от проекта)

Фолк певицата Андреа работи усърдно и съвсем скоро ще представи най-новото си музикално предложение, което бъде насочено към международния пазар.

Още преди да е излязлъл въпросният й проект, се дава заявка, че става дума за нещо зверски добро и изпипано на световно ниво от началото до края. Самото аудио е продуцирано от румънските хитмейкъри от Akcent, а клипът обещава да бъде доста скандален.

На кадрите, с които се сдобихме, Андреа изглежда супер предизвикателно и секси и не отстъпва по нищо на холивудските звезди.

Близки до русокосата изпълнителка издават, че откакто е напуснала „Пайнер“, Андреа се е съсредоточила основно върху международния музикален пазар и смята да вдигне летвата още по-нависоко.

За нея това не представлявало проблем, тъй като сред българските певици от поп фолка тя има най-много опит в създаването на чуждестранни хитове и отдавна дава пример на останалите си колежки как точно се правят такива проекти.

Източник: ХотАрена