Андреа пак подкрепи Преслава в труден за нея момент!

Около скандалите с годишните музикални награди на „Планета“, Преслава отново попадна в окото на бурята. Певицата не бе класирана в никакви категории от феновете си в онлайн гласуване, дори се заговори, че тя е организирала хакерски атаки в сайта на телевизията, за да провали класацията, пише HotArena.

Читател изпрати пост на Андреа, която демонстрира доброто си отношение към Преслава.

„Андреа за пореден път показа, че има приятелство между нея и колежката й Преслава. След всички скандали около Преслава и миналогодишните награди на телевизия „Планета“, където Андреа застана плътно зад колежката си, сега тя отново показва, че за нея тя е приятел, на когото държи, това става ясно от последната й публикация, в която е тагнала именно Преслава, като човека, за когото се сеща, когато стане въпрос за най-скъпият за нея човек!“, пише нашият читател.

През лятото се заговори, че между Андреа и Преслава има напрежение, но Андреа разсея слуховете като каза:

„С Преслава сме в много добри отношения. През годините успях да я опозная и разбрах, че е приятел, на когото можеш да разчиташ. Едно от най-хубавите й качества е, че тя уважава хората около себе си, независимо дали са конкуренция или не. Подчертавам, че сме приятелки и й пожелавам да бъде все така усмихната, здрава и щастлива“.