Анджелина Джоли даде първото си интервю след раздялата с Брад Пит

Анджелина Джоли проговори за своята „трудна раздяла“ с Брад Пит за първи път.

Джоли подаде документи за развод след 12-годишна връзка с Брад Пит през септември миналата година, но за първи път разказва в интервю за случилото се.

„Не искам да говоря много за това, освен да кажа, че беше много трудно време и ние сме семейство и винаги ще бъдем семейство – сподели тя. – Беше много трудно. Доста хора са минали през същото. Цялото ми семейство мина през трудния период. Фокусът е върху децата ми. Децата ни. Ние сме и завинаги ще останем семейство, тази мисъл ми помага да се справя. Справям се, като се опитвам да мисля, че това ще ни направи по-силни и близки“.

Двамата имат шест деца заедно, Мадокс, 15 г., Пакс, 12 г., Захара, 11 г., Шайло 10 г., и близнаците Вивиън и Нокс, 8 г. Наскоро Пит също сподели своите преживявания около развода пред списание People.

„Много съм тъжен заради ситуацията, но най-голямо значение има благоденствието на децата ни. Моля журналистите да ги оставят, за да могат да се справят в тези трудни за тях времена“, каза той.

През януари, Бранджелина постигнаха съгласие да запечатат документите по правата над децата, за да не става развода им публично достояние.

Източник: cosmopolitan.bg