Анджелина Джоли и Брад Пит във война

Въпреки че Брад Пит и Анджелина Джоли обявиха, че ще приключат с брака си по възможно най-достойния за това начин и без излишни скандали, техни близки са категорични, че войната помежду им тепърва започва. 

Тя обаче няма да е за многомилионното им богатство, което е в размер на половин милиард долара, в пари и имоти, а за шестте им деца. Самата Анджелина вече е обявила в молбата си развод, че иска наследниците й да живеят с нея, като баща им ще може да ги вижда винаги, когато пожелае. Освен това двамата заедно ще взимат решенията за това къде да учат хлапетата, както и ще се консултират взаимно по всички въпроси, свързани с физическото и психическото им израстване.

Самият Брад обаче едва ли мълчаливо ще се съгласи децата да останат да живеят само при бившата му половинка. Вече няколко седмици той почти няма връзка с тях. Той не ги е виждал, тъй като в момента ФБР води разследване дали им е посягал физически. Анджелина от своя страна е блокирала номера му и не отговаря нито на sms-ите, нито на обажданията му.

Междувременно стана ясно, че актрисата се е обърнала за съвет и подкрепа относно развода си към близкия си приятел и колега Джони Деп. Двамата станаха близки по време на снимките на общия им филм „Туристът“.

Освен че обсъждали негативните развои в личните си животи, актрисата е наела адвокатката на колегата си, която го представляваше по време на бракоразводното дело с Амбър Хърд. „Анджелина идеализира Джони много години преди двамата да снимат „Туристът“ и на снимачната площадка успяха да се сближат“, споделя приятел на актьорите.

Деп обаче няма нищо общо с решението на Джоли да приключи брака си с Брад Пит. „Двамата не спряха да поддържат контакт по време на бурята, която се разрази покрай развода на Джони с Амбър. Обсъдиха и нейната ситуация и Анджи реши, че трябва да наеме адвокатката на Деп за развода си“, споделя още мъжът.