Анджелина Джоли не прилича на себе си след развода с Брад Бит

Тя бе видяна без обувки и носеща халат в къща до къща в Малибу ,Калифорния. 41-годишната звезда е била с нейния брат, Джеймс Хейвен и пет от децата й. Според източник, Анджелина се спряла да види къщата, след като се прибирала от плаж.

„Децата тичаха наоколо и излеждаха щастливи и здрави. Захара отиде във водата, а другите деца си играеха на плажа.“каза източникът.

Той също така добави, че Джоли изглеждала „отпусната“.

Брад успя да види децата си едва наскоро. Според източници и двамата споделят попечителството върху тях, въпреки че Анджелина има физическото попечителство. На него му е позволено да вижда децата си при условие, че е наглеждан от терапевт. Това обаче е просто времево решение.

Брад прави всичко възможно по силите си, за да може да вижда децата си по-често. Той дори се съгласи да се подлага на тестове за наркотици и алкохол, въпреки че това не е изискване от отдела за закрила на детето в Лос Анджелис. Той не е забелязван на публични места, след като Анджелина подаде иск за развод.

„Хора и от двете страни се надяват, че Брад и Анджелина ще достигнат до взаимно съгласие относно въпроса. Надеждата е, че този период ще им помогне да разрешат проблемите си без намесата на съд“ – каза източник.

Междувременно се въртят слухове, че има дело срещу Брад за домашно насилие. Говори се, че някой е снимал инцидент, случил се на самолет, в който имало скандал между Пит и едно от децата му. Въпреки това, Анджелина твърди, че няма абсолютно никакви намерения да съдейства за делото срещу Брад.