Анджелина Джоли се пусна без бельо! (Снимки 18+)

Анджелина Джоли се пусна без бельо! (Снимки 18+)

Повечето работа очевидно се отразява много положително върху Анджелина Джоли. Преди дни актрисата бе забелязана на разходка из Париж, а външният ѝ вид говореше за това, че здравословното ѝ състояние се е подобрило.

Преди месеци феновете на красавицата започнаха да подозират, че тя страда от сериозно заболяване и е на косъм от смъртта заради многото килограми, които свали. Джоли бе заприличала на скелет.

Изглеждаше, че актрисата не се старае кой знае колко да поддържа външния си вид, въпреки че сега е запълнила формите на лицето и е наляла малко бузи. Тя честичко се появява с неизгладени дрехи, без грим и с леко разчорлена коса, която въпреки това изглежда перфектно.

Преди дни обаче Джоли бе засечена в Париж. Тя бе там заради заснемането на мащабна реклама, а външният ѝ вид смая случайните минувачи. Дори в ежедневните си дрехи тя изглеждаше стилна и съблазнителна.

Анджелина Джоли се пусна без бельо! (Снимки 18+)

Тя бе заложила на леки бели панталони, бежови обувки и сив пуловер. Интересен детайл обаче хващаше окото – Джоли не бе сложила сутиен, а това ясно си личеше. Явно модата дамите да се разкарват без „окови“ отново се е завърнала.

Визията на Джоли е точно в стила на Виктория Бекъм – нищо излишно, но именно в тази семплост се крие един специфичен шик. Светлите цветове дават много по-свеж вид на актрисата за разлика от черните дрехи, на които честичко залага тя. Малкото килограми са много добре прикрити, а фигурата ѝ изглежда много по-привлекателна.

Анджелина Джоли се пусна без бельо! (Снимки 18+)

Преди Джоли бе модна икона, време е да се завърне във висините в това отношение и да започне да показва отново безупречния си вкус.