Анелия хванала букета на сватбата на Миро

Поп фолк певицата Анелия се похвали, че е хванала букета на сватбата на Мирослав Костадинов-Миро и Ели Златанов.

Тя сподели и снимки от щастливото събитие на остров Корфу, на което е пяла, в профила си във „Фейсбук“.

Анелия разказа, че къщата, в която се е провело тържеството след църковната церемония, се е превърнала за двамата младоженци в нещо като традиция, пише „24 часа“. Всяка година ходели на почивка в южната ни съседка и отсядали там.

Meсец преди сватбата Миро ми се обади и ми съобщи, че се жени и кани най-близките си. Естествено, отговорих му само да каже къде и кога – ставам и тръгвам. Защото го чувствам като по-големия ми брат. Като част от семейството ми“, обясни Анелия, която има два дуета с Миро.

Церемонията за встъпване в църковен брак започнала в 17,30 ч на 28 август.

„Тя протече на гръцки език. Всичко беше изключително емоционално. Аз се вълнувах адски, защото виждах Миро колко е щастлив, през цялото време усмивката не слезе от лицето му. Те с Ели са заедно вече 10 години. Радвам се, че моят приятел има човек до себе си, който ще го подкрепя в живота. Половинката му е силна и отдадена жена, коментира поп фолк певицата.

Тя хванала букета на булката, на която се наложило да го хвърля два пъти. Първо паднал между нея и майката на Миро, а после – право в ръцете на Анелия.

Източник: life.dir.bg