Анита Мейзер е натрупала 50 бона борч зад решетките

Охолният живот на Анита Мейзер в затвора й е натрупал дългове от близо 50 000 лева.

Макар да е зад решетките и да няма никакви приходи, скандалната миска продължава да живее както звезда и щерка й Джули редовно й вкарва в зандана маркови дрехи и козметика, които купувала с кредит или вземала на вересия. Анита бе осъдена на три години затвор по обвинението, че по непредпазливост е отнела живота на приятеля си Николай Димов.

Варненската секс бомба обаче извади късмета и вместо в килиите на женския затвор в Сливен, бе настанена в общежитието към него, което е на свободен режим. Заради славата и имиджа си още от първия си ден зад решетките 52-годишната брюнетка била приета радушно от надзирателки и колежки по съдба.

Само няколко седмици по-късно Анита превърнала затвора в златна клетка, благодарение на дъщеря си Джули, която й е лично муле. 27-годишната красавица се е отракала достатъчно, за да търгува с надзирателки и пазачи в зандана, които регулярно предават различни стоки на Мейзер – пакетирана качествена храна, скъпи парфюми, маркови дрехи, козметика.

Така в затвора Анита се пръскала с италиански аромат за 200 лева и на две седмици задължително си вапцала косата в черно с американска боя, чиято тубичка струва 70 лева.

Благодарение на глезотиите миската успявала да си поддържа самочувствието високо и се глезела редовно в ареста, като споделяла пиршеството си и с приятелки. Животът без лишения обаче има своята цена и според отлично осведомени източници на този етап Анита е натрупала близо 50 000 лева дългове.

Мейзер прекрачила прага на зандана без пукнат лев, тъй като по време на процеса изтеглила всичките си спестявания и ги прахосала за подкупи и неразумни инвестиции.

В момента тя печели косвено единствено от апартаментите, които дава под наем във Варна, но приходите не стигали на дъщеря й Джули да покрие масрафа по харчещата й с широки пръсти в затвора майка.