Анита Мейзер съвсем истеряса, връщат я в Сливенския (Силиконката фалира, няма пари за такса „спокойствие“)

Делото срещу Анита Мейзер продължава да се проточва, а миската е на ръба на силите си.

Скандалната миска е обвинена в непредумишленото убийство на приятеля си Николай. Мейзер от повече от година търка наровете в Сливенския затвор. Преди няколко месеца делото стига до финален етап с присъда от три години. Защитата, обаче, я обори и поиска преразглеждане. А сега процесът се бави сякаш нарочно и мъката на Анита става непоносима с всеки изминал ден зад решетките.

Адвокатът на силиконката сякаш бойкотирал последното заседание на Варненския съд заявявайки, че не се е запознал с документите от предишното. Така магистратите се принудиха да отложат съобщаването на окончателната присъда за октомври. А Анита отиде в съда с идеята, че цялата затворническа сага за нея е прикюлчила и ще чуе оправдателната присъда. Дори преди да я откарат към Варна е заявила на съкилийнчиките си, че вече се вижда краят на мъките ѝ.

Разбира се, с това успяла да ги подразни, както и с доста неуместното и ненавеременно стягане на багажа. А щом чула, че се връща зад решетките на най-гадния женски затвор, Анита Мейзер буквално изпаднала в истерия и започнала да се влачи по коридорите на съдебната палата. Тя умолявала съдията да не я връща отново в Сливенския затвор, но волята на представителя на закона била друга.

Това, от което най-много се притеснява силиконката е, че вече е свършила всички пари и няма да може да си плаща такса „спокойствие“ зад решетките. А в такъв случай, тя ще е абонирана за всевъзможен тормоз, зверства и гаври. Мейзер е фалирала тотално заради разноските за адвокат, които вече са десетки хиляди. А полза никаква, пише България днес“.

Единственото успокоение за Анита на този етап е, че май ще се размине с обвинението за подкуп на полицай. Причината е, че няма доказателства под формата на пари, но надали тази мисъл грее особено скандалната ВИП затворничка…