Анна Семенович: Гърдите ми в Русия са над всичко

Руската фигуристкa, актриса и тв водеща Анна Семенович сподели в Instagram свои снимки като студентка и разказа под тях за прочутите си гърди.

„Все пак моите гърди сa тези, които ме хранят, но и основната ми конкуренция. Каквото и да съм правила досега в живота си – печелех медали и прославях страната си, печелех добре като певица в известна група, водя телевизионни програми, снимам се в киното, обикалям страната с гастроли…

И въпреки всичко цялото внимание е насочено към тях. Даже започвам да ги ревнувам за дългогодишната им слава в медиите“, написа шеговито Анна, цитирана от „Блиц“ и „Рен тв“.

Семенович продължава с обясненията:

„Ето и днес видях няколко топ новини за моето съкровище. Оставам с впечатлението, че пищните ми гърди в нашата страна се ценят повече от всичко, което правя. Затова тази вечер реших да се срещна с приятелки, отворих бутилка хубаво вино и вдигнахме тост за моите гърди.

Предлагам всички, които следят постоянно за тази част от тялото ми, да направят същото – да вдигнат чаши за гърдите на Ани Семенович. Това ще ѝ бъде много приятно.“

Тя разказа и за снимката, на която е на 17 години. Тогава тя се занимавала с фигурно пързаляне и планирала да стане олимпийска шампионка. Спомня си още, че в нея били влюбени двама от най-видните студенти, но нямала време за любов, защото се готвела за първия си световен шампионат.