Арабски шейх издържа мъжа на Енджи Касабие!

Високият стандарт на живот на Енджи Касабие не бил плод на усърдната й работа като диетолог, а на богат шейх.

Богаташът обаче нямал интерес към екзотичната красавица, а към нейния съпруг. Рабих оглавява класациите за най-красиви мъже от Близкия изток и е носител на титлата Мистър Ливан 2014.

Красавецът попаднал в полезрението на шейха, когато двамата се засекли на светско събитие. Още тогава богаташът извикал Енджи и Рабих и споделил пред двамата, че е възхитен от красотата на манекена. Ченето на диетоложката паднало до земята, но решила да приеме думите му като майтап.

Последствие обаче съпругът й споделил, че шейхът буквално го преследвал по петите и гозатрупвал с десетки съобщения дори през нощта. Тогава диетоложката го посъветвала на се срещнат насаме с ухажора и да си изяснят недоразуменията.

На въпросното рандеву обаче разкрил чувствата си, като помолил Рабих за дискретност, тъй като никой в Ливан не знаел за неговия афинитет към мъжкия пол. В знак на благодарност шейхът му подарил Ролекс на стойност 30 000 евро. Само за месец, благодарение на хубостта на мъжа си Енджи се сдобила с поръчков автомобил Рейндж Роувър, който пристигнал директно от изложение на последни модели и заради екстрите струвал 300 000 евро. Финансовата инжекция дошла като инжекция за закъсалата лекарка, която претърпя няколко фалита в последно време.