Ариана Гранде оказва голяма подкрепа на своя брат гей

Певицата е 10 години по-малка от брат си Франки, но двамата са много близки.

Както казва самият Франки, те двамата са като ин-ян: „Тя е най-добрият ми приятел и може би човека, с когото най-много се гордея на този свят“, споделя той пред списание Attitude.

Но точно както по-големият брат подкрепя кариерата на сестра си, така и сама Ариана е била негова опора, що се отнася до сексуалната му ориентация.

„Ние имаме 10 години разлика, а аз й казах, че съм гей, когато тя беше само на 11. Тя го прие много радушно и веднага ме попита кога ще я запозная с приятеля си“, продължава Франки с откровенията си в интервюто.

Големят брат обяснява още, че позитивното отношение на Ариана се дължи до голяма степен на либералното им семейство.

„Тя е отгледана в семейството, където хомосексуализмът не само, че не е осъждан, а дори е смятан за нещо хубаво – казва Франки.

Фактът, че някои хора живеят с роднини, които биха ги изхвърлили на улицата, ако разберат, че децата им са обратни е ужасен и ние двамата с Ариана смятаме това за трагедия. Ние мислим, че е наша отговорност да образоваме хората и да им помогнем да видят, че всички са еднакви“.

А какво правят двамата, когато се съберат заедно? Пеят и танцуват из цялата къща. И така, кога ще ни поканят на посещение в дома на Гранде, там изглежда е много весело.