Ариана Гранде се сгоди! (СНИМКИ)

Американската певица и любимка на милиони тийнейджъри по света, се сгоди за Пийт Дейвидсън, с който се среща едва от три седмици!

„Това е скорошен годеж. Те са просто двама души, които много се обичат и се правят взаимно щастливи през цялото време. И двамата започнаха да говорят за това миналия уикенд. Не е нещо, което са държали в тайна.“ казва близък приятел до двойката.

Двамата започнаха да споделят снимки в социалните мрежи преди няколко седмици:

https://www.instagram.com/p/BjdEcCbn_T3/?utm_source=ig_embed

hello i’m crying

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Двойката започна да се среща през месец май, малко след като Ариана Гранде се раздели с рапъра Мак Милар, а Пийт с комедийната актриса Каси Дейвид. Когато Ариана се раздели с Милар, тя написа в Инстаграм:

„Той беше един от най-добрите ми приятели в целия свят и любимият човек на цялата планета. Аз го уважавам и обичам безкрайно и съм благодарна, че го имам в живота си, по какъвто и да е начин, независимо от промяната на връзката ни.“

feel the love

A post shared by Pete Davidson (@petedavidson) on

Пийт потвърди раздялата си с Каси на 16 май, като каза:

„Не сме заедно вече. Тя е много талантливо момиче, тя ще е напълно добре. Да, сигурен съм, че ще се оправи.“

На 22 май връзката на Ариана и Пийт е потвърдена, но източникът заявява, че е „нова“ и „неангажираща“, макар Пийт да има не един, а два татуса посветени на Ариана Гранде, а сега са сгодени, три седмици по-късно! Неангажираща, а?