Асен Блатечки върти алъш-вериш във „Фермата“

Освен да играе в киното и театъра, Асен Блатечки има още един талант – да се пазари виртуозно. Лошото момче на българското кино влезе във „Фермата“ и завъртя алъш-вериш с участниците, които пробваха да му продадат произведени от тях стоки.

Упоритите опити на фермерите да пласират на актьора собствената им продукция от шишета с ракия, бурканчета с лютеница и сладко, извара, сапун, къщички за птици, а също столове и пейки, обаче удариха на камък.

Блатечки критично обиколи сергиите и се изсмя, когато един от участниците му поиска 50 лева за сламена шапка. От всичко изложено той избра 200 грама извара и „Алманах“, и плати за тях общо 80 лева.

„Накацахме Асен като мухи, бяхме много нахални, но подходът ни се оказа грешен. Дори не му дадохме възможност да пробва от продукцията, за да го зарибим“, разкая се младият бизнесмен Митко Калайджиев, който се оказа голям фен на актьора, нарече го „истински мачо“ и дори му сви цигара.

„Блатечки е супер земен, спокоен и готин“, присъедини се към комплиментите софтуерният милионер Митко Караиванов.

Самият актьор също не скри възхищението си към фермерите, след като обиколи стопанството и видя как са изградили живота си от нулата. „Пичове, как сте издържали тук толкова време, шапка ви свалям!“, каза той.

Асен Блатечки стана първият гост на шоуто в Седмицата на отворените врати, в която известни българи ще влизат в стопанството и ще пазаруват от фермерската продукция.

В предпоследната седмица от предаването портите ще прекрачат и други български звезди, сред които Катерина Евро, Диана Любенова, Деси Стоянова, Сашо Кадиев и Башар Рахал.

Парите от продажбите на собствената си продукция състезателите ще използват както решат – ще могат да ги добавят към голямата награда за победителя, да ги предоставят на втория финалист, да ги разпределят поравно помежду си или да ги използват за благотворителност.