Ася Капчикова се пусна без грим! (Снимка)

На уникална снимка на плеймейтката Ася Капчикова без грим попадна „Галерия“. Бившата на рапъра Криско наистина не прилича на себе си, но ви уверяваме – тя е!

Моделката няма грам макиаж, което позволява да видим реалните черти на лицето й. Благодарение на тежкия грим Капчикова винаги е изглеждала с тънко носле и слабо лице. Но липсата на фон дьо тен и хайлайтъри показва Ася в доста по-различна светлина. На снимката плеймейтката дори няма изкуствени мигли, които досега не си е позволявала да маха.

Припомняме, че бившата половинка на Криско бе единствената носителка на титлата „Мис Плеймейт“, която доброволно се отказа от наградата си – ваучер за пластична хирургична интервенция на стойност 10 000 лева.

Капчикова благородно дари сумата на онкоболна жена с мастектомия и се зарече, че ще си остане с естествения бюст, пък макар и малък. Само година по-късно блондинката си сложи нови гърди, а на следващата си направи и няколко пластики на лицето.

Това е първата й снимка без грим и неслучайно е трудно разпознаваема. Тези дни Ася си направи и нова прическа, като цветът на косата й вече е розов.