Ася Капчикова е разорена, едва свързва двата края | Gossips.BG

Ася Капчикова е разорена, едва свързва двата края

Ася Капчикова, актуалната Мис Плеймейт, която доскоро минаваше за супер ВИП персона, е изправена на ръба на фалита, откакто се раздели с гаджето си Криско. Хонорарите на танцьорката се стопиха и тя опря до долнопробна чалга само и само да свърже двата края. Сега разчита на договора с „Фермаопря до долнопробна чалга само и само да свърже двата края. Сега разчита на договора с „Фермата“, подписан преди месеци, да я спаси от пълен финансов крах, научи HotArena.

Ася и Криско сложиха край на връзката си преди броени седмици, а блондинката от Девин вече се чуди как да се оправя без финансовото рамо на рапър №1 в страната. Говори се, че след като се позамогнала покрай бързо споходилата я слава, тя изтеглила няколко големи кредита, включително за чисто нова скъпарска кола. Сега едва ги покрива, защото заедно с Криско се оттеглили и почти всички потенциални работодатели, които мислели да я ангажират за снимки и участия.

Плеймейтката със завидни коремни мускули разчита на риалитито „Фермата“, за да си стъпи на краката. Както „Всеки ден“ писа, още в късната пролет тя прие предложението на Иван и Андрейда участва в шоуто им през есента. Но по всички правила на телевизиите, хонорара си ще може да вземе едва след като предаването вече е излъчено, което значи, че ще чака още месеци.

Дотогава Ася преживява с пари от еротичното танцово шоу на Биляна Йотовска, в което симулира полов акт пред публика, а понякога дори го изпълнява наистина. Приходите от тези „танци“ обаче не й стигали за нищо, та се налагало и да си ляга със заможни клиенти, говорят запознати с положението й. И понеже е на мнение, че срамна работа няма, не отказала, когато от „Пайнер“ й предложили да се снима срещу жълти стотинки в клип на певица Наталия.

Във видеото Ася го играе част от любовен триъгълник заедно с въпросната Наталия. Ролята на мъжа, за чието легло се конкурират, се изпълнява от модел на име Никола Вичев. Самата Наталия носи същата фамилия – Вичева. Проверка на „Всеки ден“ показа, че певицата живее в Стара Загора, а той – в Раднево, от което следва, че най-вероятно не са женени, а са брат и сестра или поне братовчеди. „Голямата звезда е тази, щом се прави на любовница на брат си, за да не плаща хонорар!“, коментират по-напреднали в материала изпълнителки. От това обаче следва, че и Ася едва ли е получила кой знае колко за кълченето си пред камерата.

Източник: hotarena.net