Ася смени Криско със заможен баровец! Рапърът истерясва от ревност и наваксва с бройки

Рап звездата Криско не може да си намери място от ревност вече втори месец. Певецът е обсебен от бившата си половинка – силиконовата плеймейтка Ася Капчикова.

Блондинката обаче му би шута преди 2 месеца и се уреди с ново гадже, което с със солидни финансови възможности.

Новият на Ася е с 2 години по-малък от нея и се занимава с бизнес с внос на техника. Бил хвърлил око на блондинката още преди месеци, но не искал да я занимава, докато излиза с Криско. Когато обаче се чу за раздялата им, веднага задействал контакти, за да я издири и да я покани на среща.

Запознати издават, че от няколко седмици Ася се е преместила да живее с новия си любим и всичко помежду им върви блестящо. За празниците дори се очаквало Капчикова да се срещне със семейството на любимия си – сигурен знак, че той не търси от нея само мимолетна свалка.

„Тя е влюбена до уши в него, а той е страшно галантен. На всяка среща й носи малко подаръче”, издават запознати.

Това положение обаче никак не се нрави на рапъра Криско, който още не е превъзмогнал чувствата си към плеймейтката. След като разбрал, че тя пак е щастлива в любовта напълно побеснял и се заканил да изтрие всичките й контакти, за да не се сеща повече за нея.

„Той много я обича, макар да не умее да го показва. Новата й връзка го разби – не беше очаквал толкова скоро да го замени с друг”, нищят близки до габровеца.

За да покаже, че също не е останал без женски интерес, Криско се впуснал да наваксва с бройки.

Естествено нямал проблеми да си ги намери особено, след като в последните 2 години вади хит след хит и непрекъснато печели пари и награди. Женското внимание обаче не му се услажда, защото в мислите му била само Ася, пише „Уикенд“.