Атанас Колев извади кирливите ризи Мария Илиева! Изля всичко в нова песен

Тийн сензацията Атанас Колев посвети гневна песен на бившата си любовница Мария Илиева, в която й извади всичките кирливи ризи.

Наско не се свини да й покаже среден пръст на някогашната си шефка и изгора в клипа към парчето. Наско директно и открито напада Илиева в „Ари тихо“.

Не е скандал, май измамница е кака ви“, нарежда той в текста, размахвайки неприличния жест. Преди три години двамата се залюбиха по време на участието на Атанас в „Х фактор“, където по това време Мария бе ментор.

Макар че Жана Бергендорф спечели формата, Колев получи впечатлението на певицата в журито и двамата дълго криха връзката си, прикривайки я зад работните си отношения, писа „Телеграф“.

Връзката им продължи около година, след което Мария го изхвърли и от леглото си, и от компанията си. Отмъсти му и като забрани на най-големия BG канал в YouTube Facing the sun да пуска новите му парчета.

Госпожо Илиева, песните ми що изтри, що усуква ми врата и шо ма лъга за пари? И пред Facing The Sun що така ма нареди? Тамън да са обидя, ама тъй да ма мързи!“, реди рапъра в новата си песен.