Азис ограбен в Истанбул | Gossips.BG image 1

Азис ограбен в Истанбул

Азис остана безз пукната стотинка по време на престоя си в Истанбул, научи HotArena.

Родната поп фолк звезда стана жертва на нагли апаши докато се разхождаше из нощен Истанбул. Певецът тръгнал на разходка с колело, за да види как живеят местните, но велосипедът се счупил. Затова той влязъл в денонощен магазин, за да потърси помощ.

azis-300x169
Само няколко минути след това установил, че му липсва портфейлът. В него имало 600 лири кеш, кредитни карти и други пластики, даващи на родната звезда ВИП статут в заведения и магазини в южната ни съседка. Останал без пари за такси, той едва се прибрал в хотела.

Случката е от края на миналата седмица, когато мургавият ром бе в Истанбул за участие в местен клуб и изведнъж остана с празни джобове. „Тръгнах на нощна разходка в Истанбул с колело и се загубих! Освен че счупих чуждото колело, което взех, ме ограбиха и в хипермаркет, без да усетя. Добре че документите ми не бяха в мен. Благодаря на съдбата за приликата ми с местните. Белята стана в арабски квартал и съвсем спокойно и без пари се прибрах след близо двучасово ходене до хотела“, разказа в подробности изпълнителят на „Хабиби“.

Това станало ден преди концерта му. За разлика от друг път, сега Азис решил да се разходи напълно сам и да види как живеят обикновените хора в града, а не тези със сараите край Босфора, с чието житие и битие той отдавна бил запознат, предават от Всеки ден.