Бащата на Галин гадже на сестрата на Преслава!

Поп фолк певеца Галин разкри кошмара си. Фолкаджията проговори за един от най-трудните си моменти. В който баща им ги напуснал. Флирт, изневяра и разбито семейство.

Такова е семейството им след забежката на баща му. Това изпълнителят сподели пред „Папараци”.

Пред Венета Райкова изпълнителят призна, че баща му имал забежка със сестрата на Преслава-Ивелина Колева. С народната певица двамата работели в един и същи оркестър. И той напуснал съпругата си заради любовната си афера с нея.

С оркестъра на баща си „Избор” роденият в Добрич певец също е имал участия.

Изпълнителят на „Няма да боли” останал да живее само с майка си.

„Майка ми е най-скъпият човек. Двамата си споделяме всичко. Тя ми е родител и приятел.Аз и мама сме преживели много трудни моменти. Но тя винаги се е борила аз да имам всичко”, разкрива истината за себе си Галин.

В ток шоуто той сподели, че всичко досега е постигнал със собствен труд. Наскоро той се нанесе в собствено жилище от 100 квадрата. Половината е от негови лични средства, а останалото от кредит. На този етап той е осъществил желанието за собствен дом.

Засега е сам, защото не е намерил още точния човек. Певецът отрича да има каквато и да е забежка със Сузанита. С дъщерята на Орхан Мурад той има чисто приятелски чувства. Съветва я като по-голям батко, но нищо повече.

С днешна дата е в добри отношения и с колежката си Преслава. Дори е простил на баща си и двамата са в супер добри отношения, категоричен е Галин. Той гледа само напред и вярва, че хубавото за него тепърва предстои.