Бела Хадид най-накрая проговори за раздялата си с The Weeknd

Бела Хадид и The Weeknd (истинско име Абел Тесфайе) се разделиха три седмици преди шоуто на Victoria’s Secret през ноември, на което моделът дефилира за първи път в кариерата си.

За околните, Бела изглеждаше така, сякаш всичко в живота й е наред, публикувайки любезни коментари за изпълнението на The Weeknd на сцената.

Тя дори написа, че той е „най-невероятният изпълнител на планетата“ след шоуто. Миналият месец, когато в пресата излязоха снимки как бившия й се целува със Селена Гомес, Хадид избра да изтрие от Инстаграм-а си певицата, а не него.

Но социалните медии на моделът не разказват пълната история за краха на любовните отношения.

„Това беше първата ми раздяла – или втората – а стана толкова публична, призна тя пред Teen Vogue. – Външен човек би си помислил, че се справих добре, но аз винаги я нося в сърцето си и я преживях много тежко. Ще ми бъде тежко още известно време. Любовта боли, но трябва да се справиш“.

Отношенията на Бела Хадид с Абел Тесфайе, макар и вече да не са романтични, не могат да бъдат прекратени с лека ръка от модела.

„Винаги ще го уважавам и обичам, продължи тя в интервюто. – Понякога съм тъжна или ми се иска да бях подходила по различен начин, но в крайна сметка, не искам да изгарям мостове, които съм строила толкова време“.

Източник: cosmopolitan.bg