Без мярка! Галена шари 3 бона за рокля на Пипа Мидълтън. | Gossips.BG image 1

Без мярка! Галена шари 3 бона за рокля на Пипа Мидълтън.

Прословутата бяла дрешка сега била пусната втора ръка за 1539 долара.

Пипа Мидълтън
Пипа Мидълтън

Галена е решила да си купи прословутата бяла рокля, която Пипа Мидълтън облече на сватбата на сестра си Кейт и принц Уилям на 29 април 2011 г. Дрешката е дело на известния дизайнер Алекзандър Маккуин и сега е намалена от 2565 долара на 1539 долара (2653 лева).

Галена, която винаги иска да е номер №1 и да е новаторка, на момента, когато научила, че роклята е на промоция, решила да се сдобие с нея. Заедно с транспорта й до България тя ще излезе на вафлената съпруга около 3 бона. „Нищо пари за нея, но ще се говори с месеци, като се сдобие с нея и се появи на събитие или я снима в клип“, коментираха от светските среди.

Пипа почти засенчи сестра си Кейт в най-важния й ден, като се появи с плътно прилепналата дреха, която очертаваше добре апетитното й дупе. Милиони мъже въздишаха по извивките на сексапилната шаферка, а жените я обсъждаха седмици наред след сватбата.

Сега Галена ще бъде новата Пипа Мидълтън. Фолк певицата ще си мушне стегнатото и вирнато дупе в бялата одежда.

Точно за един ден през пролетта на 2011г. изчистената рокля с дълбоко деколте на сестрата на Кейт Филипа стана световна сензация. В деня, който принадлежеше на по-голямата Мидълтън, всички погледи бяха вперени в по-малката й сестра. „Това не беше планирано. Роклята трябваше да бъде незначителна“, каза Филипа, накратко Пипа, в телевизионно интервю и добави, че никога повече няма да облече тази дреха, която сега е прибрана дълбоко в гардероба й. Кумата очарова всички с очертаващата стройното й тяло рокля от крепсатен в цвят слонова кост с шал яка и с копчета и украса от дантела, наподобяващи тези на булчинската рокля на Кейт Мидълтън.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

И двете прелестни дрехи бяха дело на дизайнерката Сара Бъртън. Тази, която Галена възнамерява да купи, е на Александър Маккуин, който е изкопирал паметната одежда, и тя е едно към едно с оригинала.

Източник: http://www.blitz.bg/