Бийбър обвини Селена Гомез в изневяра. Вижте подробности от скандала

Джъстин Бийбър се принуди да изтрие профила си в „Инстаграм“, след като бившата му приятелка Селена Гомес му обясни, че се прави на много велик.

Всичко започна, когато певецът качи няколко снимки в социалната мрежа с новото си гадже – модела София Ричи, дъщеря на Лайнъл Ричи. Някои от феновете му публикуваха обидни коментари за нея и Бийбър заплаши, че ще направи акаунта си личен. Драмата обаче не свърши, пише „24 часа“.

Бившата приятелка на Джъстин – певицата Селена Гомес, реши да сподели мнението си по въпроса и написа коментар в своя профил в социалната мрежа:

Ако не можеш да понесеш омразата, спри да качваш снимки на приятелката си, хаха, те трябва да са специални и само за вас двамата. Не се сърди на феновете си. Те те обичат. Те бяха до теб преди всички други“.

Бийбър се опита да я обиди, като й отговори, че тя го е използвала, за да привлича внимание върху себе си. Гомес обаче не му остана длъжна:

„Забавно е как човек, който много пъти е изневерявал, сочи с пръст хората, които прощават и го подкрепят. Не е чудно, че феновете са ядосани. Тъжно. Само любов“.

След това Джъстин направи акаунта си личен. Феновете му избухнаха в социалната мрежа „Туитър“, като най-популярният хаштаг бе #SelenaEndedJustinParty. Така феновете изразиха подкрепата си към Гомес и разочарованието си от Бийбър.

Източник: life.dir