Биляна Йотовска показа изкусителна фигура! (Снимки 18+)

От седмица фитнес моделът Биляна Йотовска си почива на българското Черноморие, събирайки тен върху бреговете на курортното селище Дюни.

Манекенката се е отдала на летен отдих заедно със съпруга си Димитър Димитров и дъщеря им Никол.

По всичко личи, че семейството си прекарва повече от добре, изпълвайки дните си край морето с добро настроение и веселие. Едно от любимите занимания на Никол, когато не е на обиколка с лодка с родителите си, е да играе с баща си във водата. Културистът с лекота хвърля дъщеря си високо, а тя позира във въздушен шпагат за обектива на майка си.

„Посрещайте всяко утро с очакване! Нека красотата на слънчевите лъчи Ви вдъхновява, a всеки нов ден да е по-успешен“, се обръща към последователите си Йотовска.

Но въпреки забавните и безгрижни мигове, които публикува в официалната си страница в Инстаграм, Йотовска не пропуска важните тренировки.

Наред с кадрите, на които тя позира по бански до разбиващите се в пясъка вълни, красавицата споделя и видеа, разкриващи част от упражненията, с които поддържа перфектната си форма.

След усилената работа, тя отново се връща към плажната ивица, където с протеинов шейк в ръка или цветя в косата, продължава със семейните забавления.