Бивша пайнерка стана една от „елитните“ в Дубай

Неуспяла фолк певица смени занаята и днес се е превърнала в една от най-елитните бръмчалки в Дубай. Позабравената от феновете Милица, която бе част от чалга империята „Пайнер“, в момента е ВИП метреса в емирството, твърдят не без завист нейни колежки, дочу HotArena.

„Евала на момичето! Няма особени скрупули и не й пука какво говорят по неин адрес. Живее като принцеса и печели страшно много пари“, казват за метаморфозата й останалите изпълнителки.

Милица овреме е взела решението да се откаже от мераците си да става чалга звезда, пренасочвайки се към далеч по-доходоносен бизнес, за който все още става. Изпълнителката на няколко маргинални хитчета, които единствено заклетите почитатели на жанра знаят, е започнала да бръмчи редовно до меката на разврата Дубай, като разходите си тя плащала в натура, твърдят и източници на „Всеки ден“.

Миловидната Милица се опита да пробие в чалга средите през 2005-а година, само че напъните й така и не се увенчаха с успех. Не помогна дори голата й фотосесия за „Плейбой“ през 2010 г., когато тя реши да позира без дрехи за еротичното списание.

Преди да е тотално амортизирана от кръчмата и нощния живот, Милица решила да обърне гръб на чалгата и да се възползва от естествената си красота.

От началото на годината досега Милица е летяла 5 пъти до Дубай, като всеки път престоят й в емирството бил в рамките на 2 седмици. Пред приятели тя споделяла, че в Дубай отсяда при свой местен приятел. В България обаче певицата винаги се връщала с пълни чанти с покупки от моловете и се хвалела с маркови дрехи и аксесоари. След визита в емирството се сдобила и с нов мобилен телефон, при положение че 6 години преди това ползвала един и същ.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

„Тя няма пари да си купи дори самолетните билети, какво остава за ударен шопинг ала арабска принцеса. Арабите са щедри само когато получават нещо в замяна. Явно добре се търгува“, намигат с очи от обкръжението на Милица.

Източник: hotarena.net