Бившата на Фики лъсна в ИЗМАМА! Гюлджан ли изпрати компромат за нея?

Бившата любима на Фики Стораро, която топлеше леглото му преди Преслава – Джулия, е поредната фолкаджийка, която мами феновете си в социалните мрежи с перфектна визия, а на живо няма нищо общо с фотошопираните кадри.

Доказателство за това са няколко снимки на треторазрядната певачка, които ни изпрати анонименчитател.

На тях ясно личи коремът и големият задник на певицата. Дори нейни фенове трудно биха я познали ако сравнят обработените й снимки във фейсбук.

Това породи въпроса, дали пък ревнивата Гюлджан, решена да мъсти на бившите на съпруга си, не е инициатор на компромата. Както е известно Фики и Джулия поддържаха връзка, която изглеждаше сериозна, но след като певицата подписа с Пайнер и потъна в девета глуха, Фикрет й би шута.

Говори се, че Гюлджан трудно преглъщала бившите любови на половинката си и треперела от страх да не й изневерява. Близки на семейството разкриват, че въпреки пищната сватба и предстоящото бебе, младоженката не можела съвсем да се зарадва на щастието си. Тя била наясно, че Фики не я обича и бракът й е факт заради свекъра й Тони Стораро.

Човека глас бил доста притеснен, че връзката на сина му с Преслава се задълбочава и изпаднал в паника. Точно затова намерил булка на Фики, с която да го откъсне от пагубната му страст към мъжемелачката Преслава, която даже се готвела го закове и с бебе.