Бившето гадже на мой приятел ме тормози

Здравейте на всички.

За щастие нямам любовен проблем, но за сметка на това пак имам нужда от помощта ви.

От няколко години съм много близка с едно момче. Двамата никога не сме били гаджета и не сме имали никакви по-интимни отношения, връзката ни е била чисто приятелска. Самата аз съм обвързана от доста време, двамата с гаджето ми се познават много добре и той няма против отношенията ни.

Проблем имаме обаче с бившето гадже на момчето, което ми е приятел. Въпреки че и тя беше наясно с отношенията ни и факта, че нито преди, нито сега сме имали нещо по-интимно, откакто са се разделили тя не спира да ме тормози. Постоянно ми пише обидни коментари във фейсбук и не спира да ме обвинява, че именно аз съм ги разделила. Нещо, което искам да подчертая, изобщо не е истина.

Блокирах я във фейсбук, но тя не спира да си прави нови фалшиви профили и да ме кани за приятелка. Случвало ми се е да не се усетя и да я добавя и с това започва новата серия обиди. Причаквала ме е пред дома ми и е вдигала страшни панаири пред съседите ми.

И моят приятел, и нейният бивш се опитаха да я вразумят, но тя не приема и продължава да ми налага психически тормоз. Пише на общите ни познати, обижда ме пред тях, говори им лъжи за мен и т.н.
Направо не знам какво да правя. Ако някой от вас е попадал в подобна ситуация, моля да ми помогне, защото ще полудея вече.

Изпратено от shoshonata22

Източник: cosmopolitan.bg