Бившият мъж на Уитни Хюстън направи ПОРАЗЯВАЩО разкритие. | Gossips.BG

Бившият мъж на Уитни Хюстън направи ПОРАЗЯВАЩО разкритие.

Боби Браун за наркотичната зависимост на покойната певица.

В откровено интервю Боби Браун разкри факт, който досега беше неизвестен на феновете на Уитни Хюстън. Певецът винаги е бил обвиняван, че повлякъл изпълнителката на хита от „Бодигард“ към дъното. В телевизионна изява Боби със сълзи на очи разкрива кога за пръв път е видял Уитни да посяга към белия прах. Отговорът му изуми водещата на ABC Робин Робъртс.

„Видях Уитни да смърка кокаин за пръв път в деня на сватбата ни. Когато я попитах защо го прави, тя ми отвърна, че го прави, когато е „нервна“. Не е вярно, че аз съм я подтикнал да взима наркотици. Аз поемам отговорността за собствените си дела, осъзнавам какво съм направил, но всеки си има глава на раменете и може да решава.“

Въпреки че бил шокиран да види съпругата си да злоупотребява с наркотиците, Боби твърди, че това го накарало да я заобича още повече, защото искал да й помогне.

Уви, изпълнителят от бандата New Edition не само не й помага, а потегля с нея към дъното. Следват побоища, шумни скандали на публични места и тежък развод.

От всичко това страда единственото им дете Боби Кристина, която по ирония на съдбата почина през лятото на миналата година след употреба на наркотици, изпадайки в безсъзнание във ваната, също като майка си в последните й мигове.

„Преди да я срещна пушех трева, пиех бира, но никога през живота си, преди да срещна Уитни Хюстън, не бях опитвал наркотици“, твърди Боби Браун.

Браун е готов със свой мемоар, който съвсем скоро ще бъде на пазара. В книгата „Всяка малка стъпка“ той ще разкаже за живота си с Уитни и загубата на дъщеря си Боби Кристина.