Бягство във „Фермата“

Три седмици след старта на „Фермата: Нов свят“ искрата межу автомонтьора Краси Джунов и хубавицата с никарагуанска кръв Паулина Ванегас избухна в огън, който не признава нито разделението между сиромаси и чорбаджии, нито правилата на играта.

Флиртът между емигранта с минало на еротичен модел в Испания от отбора на сиромасите и силиконовата чорбаджйика прерастна в задушени разговори на оградата между двете стопанства и им спечели шегаджийското прозвище Ромео и Жулиета.

След поредица от емоционални събития, в двата края на които стоят рождения ден на сина на Паулина и масажа, за който той я яхна край басейна на чорбаджиите, Джунов призна, че е влюбен. Докато съотборниците му спяха, той се реши на революционната крачка да прескочи оградата, за да бъде по-близо до любимата си.

Първият участник, сблъскал се посред нощ със смелия Ромео, бе Митко Калайджиев.

„Оная твоята е във фермерската къща. Ти сам ли го реши това да прескочиш? Няма ли да имаш проблеми с продукцията?“, попита бизнесменът, разтриващ невярващо сънливите си очи. „Не знам, ще разбера утре!“, ухили се Краси и отиде да събуди своята муза.

Паулина едва не получи инфаркт при вида на надвесения над нея мачо.

Шепотът на влюбените за малко да събуди съквартирантката й по легло – организаторката на конкурси за красота Мариана Маринова. Паулина и Краси се изнесоха на пръсти в лятната кухня, където се прегърнаха сърцато. Между няколко дръпвания от цигара, палавата брюнетка го попита

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

„Защо прескочи?“. „Да дойда да си те видя“, отвърна чистосърдечно Краси. „Как ще се върнеш?“, продължи да се диви тя и се ококори на отговора: „Няма да се върна“.

„Представяш ли си да легнеш до нас?“, засмя се Паулина, а нейният Ромео отсече: „Няма да се връщам. Аз съм дошъл да си легна тук.“

В крайна сметка след поредица от прегръдки мачото изпрати Паулина на прага на фермерската къща и опита да я целуне, а тя с неохота отмести устните си и му подаде буза. „Утре ще бъде интересно като ме видят всички тук!“, заяви Краси, отивайки към общото спално помещение на чорбаджиите.