Близки на Шеф Петров: Обожава да се облича като жена! Разхожда се с рокли и токчета вкъщи

Кулинарният наглец Борис Петров всъщност е в пъти по-ексцентричен, отколкото зрителите на „ВИП Брадър” могат и да предположат от изявите му на малкия екран.

Близки приятели на готвача споделиха, че той често се отдава на безумни хобита, а върхът на странностите му било влечението към… женски дрехи. Да, сто килограмовият мъжага обичал да дефилира с рокли и токчета в домашна обстановка и съвсем не се притеснявал от това.

„Не си мислете, че Борката е някакъв педал. Напротив, стопроцентов мъж си е. Просто има фетиш към носенето на дамски одежди. Не говори често за това. Жена му и децата му едва ли са наясно с положението”,твърди семеен другар на шеф Петров.

В България сме свикнали да наричаме подобни хора травестити, но всъщност правилният термин е „кросдресър“, който все още рядко се използва. Травеститите много често чувстват нужда не само да се обличат с дрехите на противоположния пол, но и да му подражават като поведение, като въртят задник и чупят китки. Кросдресърите обаче си имат напълно мъжко държание. Те се радват на чувството за свобода и душевно спокойствие, докато носят дрехите на противоположния пол. Когато се обличат в общоприетите дрехи на пола си, те се чувстват като в капан, объркани, ограничени и потиснати. Точно такъв е и случаят с Борис Петров, който изпускал парата след напрегнатия работен ден, като се изтупвал в рокля или пеньоар.

Аверите му твърдят, че именно невъзможността да носи любимите си дамски аксесоари в къщата на „ВИП Брадър” е част от причината майсторът на черпака постоянно да е без настроение и да се заяжда с всички около себе си.

Шеф Петров си имал колекция от няколко любими женски костюма, които ползвал като антистрес терапия, но дори не помислил да ги вземе със себе си при влизането в риалитито. „Това е начинът на Борис да релаксира. Виждате го сега как постоянно е напрегнат, готов да подскочи и по най-дребния повод”, ожалват го приятели.

Шеф Петров далеч не е единствената родна звезда, която си пада по женските дрехи. Флагман на кросдресърите е маститият продуцент Димитър Ковачев – Фънки, който не се притеснява да облича рокли дори за телевизионни участия. Мълвата гласи, че басистът имал у дома си гардероб с рокли в пъти по-добре зареден от този на собствената му съпруга.

Източник:  hotarena.net