Близначката Алекс след секс скандала: Бившият ми искаше да ме унижи! (Вижте цялото изявление)

След като излязоха на бял свят скандалните секс снимки на близначката Алекс, тя побърза да даде изявление в медиите, с което да изчисти името си.

„Не правя нищо различно от останалите. Но съм достигнала славата си не с неприлични изпълнения, а заради таланта, който аз и сестра ми притежаваме”. Това заяви близначката Алекс Димитрова, след скандала с неприличните снимки.

Както е известно близначките Алекс и Влади в последните дни са в центъра на скандала, след като неприлични снимки на една от къдрокосите се появиха в общественото пространство. Момичетата са шокирани, че интимните кадри на Алекс са били изложени на показ, а брюнетката е категорична, че няма съмнения кой стои зад това.

Според нея бившето й гадже се опитва да опетни името й и прави всичко, за да я съсипе.

21-годишните близначки станаха популярни през 2013 година, когато участваха в риалити формата „Х Фактор”.

Никога не сме търсили известност по този начин. Затова и не очаквахме подобно нещо. Разбрахме за снимките съвсем случайно”, споделя Влади.

Двете сестри са най-потресени, че кадрите са били видени от семейството им.

Цяла България разбра какво правя. Каква съм в леглото може да знае само човекът до мен, а това стигна и до родителите ми. Ужасно е!”, потресена е къдрокоската.

От години в светските страни се разпространява мълвата, че близначките са влезли в шоуто благодарение на Александър Марков–част от екипа на предаването и гадже на Алекс.

Това, че той е на 40 години, а тя невръстна гимназистка, никак не смутило момичето, пише „България днес”. В списъка й се нарежда още и Фики Стораро, който вече е семеен.

Двамата се запознали именно на кастингите на същия формат, където участвали. Музикантът дълго се чудел коя от двете близначки да избере, но накрая се спрял на Алекс.

Слух свързва красавицата и с Орлин Павлов. Двамата демонстрирали доста близки отношения по време на негов клип, но историята им не продължила дълго.