Богат арабин уредил знойната силиконка Жаси от „Сделка или не” с академична титла | Gossips.BG image 3

Богат арабин уредил знойната силиконка Жаси от „Сделка или не” с академична титла

Тази история звучи като виц, но за съжаление не е…

Силиконовата шоугърла Жасмина Тошкова, прочула се като асистентка на Румен Луканов в шоуто „Сделка или не”, е придобила престижното академично звание „доктор на науките”. Тази история, която звучи като виц, но за съжаление не е.

71028

Знойната силиконова блондинка от Бургас се кичи със званието „доктор на науките” от септември 2015 г., когато се явила в катедра „Счетоводство и анализ” в УНСС, за да представи и защити пред академична аудитория свой научен труд, работен в периода 2012-2015 г., пише„Уикенд“.

 Незнайно как, но Жасмина Тошкова успешно е защитила докторантурата си и вече е със званието „доктор на науките”. Това дава право на блондинката даже да преподава лекции в престижни университети. На блондинката било предложено да стане част от катедра „Счетоводство” към УНСС, но Жасмина отказала заради малкото пари, които й предлагал университета.

Родената на 3 септември 1985 г. в Бургас Жасмина Тошкова не стана известна с академичния си ум, а със знойните си форми. Нейната звезда изгря като едно от момичетата на късмета в шоуто „Риск печели, риск губи” на Къци Вапцаров, а впоследствие бе асистентка на Румен Луканов в „Сделка или не”. Ролята на Жасмина тогава бе предимно да се усмихва глуповато и да съблазнява публиката и зрителите с оскъдното си облекло.

Бургаската красавица се снима и в „Плейбой”, както и в няколко кино продукции, в един американски филм даже получи шанс да покаже гърдите си и на янките. После завърза връзка със собственика на „Стъклен свят” Марио, който според злите езици редовно я поступвал.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

През 2011 г. обаче Жасмина се залюби с богатия арабин Хари и животът ѝ претърпя рязък обрат. Тя преустанови голите фотосесии и нощните излизания, а вместо това започна да движи в компании на мастити професори и преподаватели от УНСС.

Запознати с умствения капацитет на Жасмина Тошкова казват, че бащата на любимия й Хари бил сред големите частни дарители на университета и че благодарение на това Жасмина се сдобила с престижното звание „доктор на науките”.