Бойко се събира с бившата си, внукът му стана на годинка

Бойко Борисов и бившата му съпруга Стела Георгиева ще се съберат отново, макар и за кратко, на 31 януари. Лекарката ще долети от Америка, където от години прави шеметна кариера, за празничната софра, която щерката Венета и зетят Иван ще спретнат за първия рожден ден на бебето им – Бойко-младши.

Въпреки напрегнатия си график в клиниката, в която работи, бабата не устояла на молбите на дъщерята Венета да й гостува за ЧРД на внучето. Бабата, естествено, ще пристигне, натоварена с подаръци за мъничето. Съпругът на Стела – Стефан Арабаджиев, обаче ще си остане в Америка.

Партито на най-младия член на фамилията първоначално щяло да е в детски клуб. Тук обаче се намесил дядо Бойко, който настоял да спретнат домашна трапеза, да поканят роднини и приятели с деца, за да има подобаваща веселба, без да се притесняват от чужди хора. Накрая Венета и Иван склонили да празнуват в семейната къща в Банкя.

Борисов нетърпеливо се включил в организацията на първото голямо тържество на внука си и вече му е избрал за подарък най-хубавите играчки. За купона на Бойко-младши са наети и фокусници, които да забавляват най-малките гости на рожденика.

Внучето на Бойко се роди миналата година на 31 януари. Още преди Коледа 2015 г. обаче премиерът се похвали с бременната си щерка с пост и снимка във фейсбук. След раждането на бебето Борисов пък дълго време не смееше да припари до него от страх да не му лепне някой вирус, както сам призна пред медиите.

Първата си снимка с малкия премиерът пусна през май 2016, като на фотото двамата мъже позират пред огромни щанги, а малкият бе обут в анцуг и маратонки.

Щерката на Бойко – Венета, и мъжът й Иван се завърнаха в България малко преди раждането на наследника си. Премиерската дъщеря избра да роди не в Америка, а в Майчин дом, след което заживя с мъжа си при в семейната къща в Банкя под погледа на министър-председателя.

Сега Венета била много щастлива, че родителите й отново ще седнат един до друг на семейната трапеза, па макар и само за ЧРД на бебето. Борисов и Стела Георгиева са разведени от доста години. Още през 80-те Борисов сложил край на брака, след като срещнал любовта с Цветелина Бориславова.

След раздялата екс съпругата на премиера заминава за САЩ, където живее и до момента. Според данните ни зад океана д-р Стела Георгиева изградила име на уважаван офталмолог със солидна клиентела, пише ХотАрена.